tisdag, februari 07, 2017

Meanwhile back in the förorten

Vad händer så här års egentligen?
Just idag när jag glor ut genom fönstret är det några minusgrader med strålande sol ute och det har varit en ganska sällsynt upplevelse den senaste tiden då dom senaste veckorna har präglats av olika nyanser av grått.
Temperaturen har väl inte heller varit något att hurra för och har för det mesta legat runt 0 grader men nån variation på en grad upp eller ner
För min del har det inte hunnits med några längre distanspass på helgerna vilket beror på en härlig kombination av dålig planering, andra åtaganden och periodvis bristande motivation. Å andra sidan cyklar jag ju till och från jobbet varje dag och klämmer väl in några pass i källaren däremellan, så helt förtvinad är jag ju inte när våren och dom lite mer lustfyllda cykelrundorna kommer in i livet.
Vill man sitta en stund i källaren och drömma sig bort till bekanta vägar på Mallorca, kan man ju alltid sitta av 90 minuter eller två timmar till den här inspelningen:


Sen har jag tröstshoppat lite också.
Fick för mig att jag behöver ännu en långärmad tröja och i lite snygg stil och fastnade väl för den här från chapeau.cc.
Jag har ju givetvis inte använt den ännu men den sitter bra på gubbkroppen, är välsydd och ser bra ut i spegeln. det är väl ändå det viktigaste när man tröstshoppar eller hur?

Må bäst och  glöm inte  bort att klä er ordentligt i kylan. Vissa kroppsdelar fryser man mer om.

(i mitt fall är det höger tumme )

/N

Inga kommentarer: