tisdag, juni 28, 2016

Äntligen - jag är en vinnare!

Nu är jag ju en vinnare ändå i livet även om jag nästan aldrig vinner på lotteri. Men plötsligt händer det!
En av de cykelbloggar jag brukar läsa är Magnus Alexanderssons eftersom den inte bara handlar om racing, tävling, watt och svett utan mer om hans kärlek till cykling överlag och även livet.
Han bakar ju surdegsbröd också, bara en sån sak. Men framförallt är det kul att läsa om hans utveckling som cyklist och har man följt honom några år så ser man vilken utveckling han gjort och det är inspirerande.
Läs hans blogg här: https://cykeltokig.se/
För nån vecka sedan hade han en liten tävling/utlottning på hans blogg där man kunde vinna ett signerat exemplar av Fredrik Kessiakoffs bok- "Mitt eget race", en bok som jag gått och funderat på att köpa men som inte blivit av och tänkte väl att jag kunde försöka vinna boken som han via bloggen lottade ut.
Och tänka sig, jag vann!
Så nu är sommaren räddad, iallafall när det gäller bok att läsa och jag kommer nog tillbringa några dagar i hängmattan med att läsa boken mellan mina egna cykelturer och sändningarna av Tour de France. Tack Magnus för att du drog rätt namn i lotteriet och tack Fredrik Kessiakoff för den spänning du levererade till oss den där sommaren.1 kommentar:

Magnus A sa...

Stort tack för de fina a orden, du var ju en självklar vinnare. När jag drog ditt nummer!

Hoppas du får fin behållning av boken och ha en fantastisk sommar i hängmattan!