lördag, januari 26, 2013

Tre timmar cykling - 0 meter!

Den gode Amir har i år lyckats få till fem stycken tre timmars spinningpass i västerort.
Spinning är ju kanske inte som att cykla på riktigt, men så här års är det riktigt bra att ha planerade långpass inomhus på lördagarna och då vet man med större säkerhet att de lite längre passen verkligen blir av oavsett väder.
För även om jag normalt sett inte gnäller över vädret så är januari inte min favorit månad för utomhuscykling, utöver vanlig jobbpendling förstås.
Johan hade också bokat in sig på dom här fem tillfällena och plockade upp mig för färde hela långa vägen till Hässelby Gård och spinningslokalen på Forma gym.
Det tar ju nästan fem minuter tror jag att åka dit hemifrån mig om man räknar in nåt rödlyse.
Klart imponerad av gymmets lokaler. Fräscht, stort och ligger inrymd i det som en gång var försäkringskassan. Tror bestämt att jag har hängt där och tjatat om uteblivna föräldrapengar för tusen år sedan och det känns mer fräscht att kliva in i ett snyggt och vad det verkar väl utrustat gym/träningscenter.

Nåväl, det finns inte så mycket att säga om tre timmar spinning gällande episka utsikter osv, men egentligen spelar det mindre roll eftersom och en del av fördelarna med spinning är att man varken får punka, behöver trängas med bilar och inte blir avhängd av nån annan än sig själv.
Har ni inget vettigare för er 9/2, 23/2, 9/3 och 16/3 mellan 11 och 14. så kan jag varmt rekommendera det här.

Tack Amir för ett bra pass och tack Johan för skjutsen +ANNAT!

Skäggig, långhårig men läcker ändå?
Ja, ni hajar nog vem som gör tummen upp i bakgrunden.

Fräscha lokaler, hojar på led mm. 

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Det där passet satt där det skulle. Benen har varit helt mosade hela helgen. Längtar redan till nästa gång.

Bjorre sa...

Jag borde vara med och leka...