måndag, maj 14, 2012

På jakt efter Tille

Jag hade i veckan bestämt mig för att slippa klipa gräset på söndagen. Lördagen kunde erbjuda en 40 milare från Tumba men SMHI hade lovat allt annat än mysväder och jag bestämde mig för att slippa den misären.
Siktade in mig på att köra flickvarvet igen då 20 mil i benen är bättre än inget alls och lyckade slocka med mig Johan också.
Väl utannonserad fick vi napp även från Vic och trodde nog att hans get också skulle ingå i hans kortege.
Johan mötte upp mig strax efter 8 på morgonen och jag var trött som en gammal gubbe, vilket vid nätrmare eftertanke är ganska så logiskt.
Vic stod nere i Gröndal och såg läcker ut som vanligt och vi lyckades locka med honom också med löften om både det ena +ANNAT!
 
Milen flöt på och vips var vi framme i Strängnäs för att fylla på vatten. Vi förgyllde livet med en lite glass innan vi rulade vidare mot enköping och hela tiden med en känsla av att det var någon som fattades. Själv fick jag för mig att en förning tydligen kan vara tre mil, vilket jag fick lida lite för mellan Enköping och Bålsta när det brann lite fint i låren.
Men utöver det så var det en ganska lugn och fin resa hem även om det som sagt var nån som saknades.
När jag kom hem funderade jag en stund på vem det var som saknats under rundan som ju hade varit så bra. Funderade en stund till över det samtidigt som jag lät en kall Hoegaarden rinna ner i min torra strupe samtidigt som jag så avslutning på etappen från Giro d’italia.
Funderade också ganska länge på varför Tille inte ville cykla med oss idag men förstod väl att han har finare vänner nuförtiden.
 
Men tack Johan och Vic för en bra runda, även om varken Tille eller Vic´s get var med på den.
 
 
 
 

6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Tille valde att cykla med mig igår kväll istället.

Lite avis på er runda faktiskt..

Tille sa...

http://happymtb.org/forum/read.php/1/1870794/1870927#msg-1870927

Johan Mölleborn sa...

Ni hade myst sönder er på vår runda.

Fikasvettot sa...

"även om varken Tille eller Vic´s get var med på den"

Men det är ju samma sak?

Nypan sa...

Fikasvettot: Det var dubbel saknad när Tille inte var med. Jag vet knappt vem som är vem längre av Tille och geten :-(

Bjorre sa...

Ingen get?! Dååååååligt!