söndag, februari 26, 2012

Lunch är överskattat och dubbdäck rullar fint.....

Eller tvärtom kanske det ska vara?
Hursomhelst. Jag hade tänkt cykla en sväng och hade pratat lite löst med Johan om starttid osv. Blev glatt överraskad när han SMS:ade och föreslog start efter lunch.
Solen sken trots att vinterkylan fortfarande var klart kännbar och jag fick tid för både frukost med morgontidning och lite meka med nya bromsklossar till cykeln.
Rullade ner till Johan och strax efter Kallhäll fick vi känna på den sura sura kalla motvinden som i solskenet tryckte oss bakåt i sadlarna och fick våra tankar att förflytta oss till varmare länder.
Tricket är att föreställa sig hur sommaren kommer vara och känslan av varma vindar i italien som smeker benen när man passerar guldgula fält.
Men i verkligheten är det motvind, trögrullade dubbdäck och partier med is som ska balanseras igenom.
Det blev till sist en fin runda där jag efter nån timme började rota i reserven eftersom jag tydligen hade bytt lunchen mot att meka med cykel.
Lyckade hålla farbror Bonk på armslängs avstånd vilket jag säkert kan tacka min vinterhydda för och väl hemma hade jag avverkat 78 km vilket inte är nåt att blogga om, men lite mer än inget alls.
Nästa gång ska jag nog hoppa frukosten också bara för att skoja till det lite extra.
Inget direkt klipp i benen pga lite mat, lite sömn +ANNAT men det känns som om styrketräningen ger nånting trots allt. Knät känns bättre och bättre och framförallt efter en-två timmars cykling. Kan bli ett bra 2012.

Tack Johan för en väldigt bra starttid ( fast det är nog Linda som ska tackas ), och en bra runda trots allt.

3 kommentarer:

Bjorre sa...

Grymt!

Johan Mölleborn sa...

Tack själv. Det är ju mulligt nu när solen är uppe längre.
/J

Tobbe Arnesson sa...

Härligt att knäet verkar med i matchen!