måndag, februari 20, 2012

Prutat och klart

En helg passerar ganska fort upptäcker man ibland.
Det innebär emellanåt att alla storslagna planer man hade för helgen inte riktigt ryms på den begränsade tiden som infinner sig mellan lördag morgon och söndag kväll. Det innebär att man måste planera det mesta i god tid, hålla sig till planen och inte råka ut för något oväntat.
Det kan nog vara svårt för de som bara har sig själva att ta hänsyn till och har man en stor familj som man också vill umgås med på helgen under den tid man inte handlar, fixar, trixar, lagar mat, lagar hus, besöker Bauhaus, går i simhall +ANNAT så kan man ibland vara tvungen att pruta lite på aktivitetslistan.
Den inte alls realistiska och långtifrån förankrade planen för helgen var från början att cykla ett 3 eller 4 x 20 pass på trainern på lördagen följt av ett tre timmars utepass på söndagen.
Den realistiska verkligheten när allt var prutat och klart var att helgens cykling blev ett 1x40 minuters trainerpass på söndagens eftermiddag, med hög puls, trött kropp och stressad själ innan stora familjemiddagen skulle lagas.
 
Man får vara glad för det som blev ändå och när väl söndagsmiddagen med hela storfamiljen samlad väl var avklarad kändes det ändå rätt så bra.
Vi går för övrigt mot både ljusare tider och varmare vindar.
Dessutom har ProffsBjorre börjat blogga. Bara en sån ska gör ju att man blir lite glad!
 
 
 
 

3 kommentarer:

Bjorre sa...

1x40 är inte fy skam, det är mer än vad jag fick til i helgen.

Vito sa...

4X20 ...Ganska mycket mental träning av såna pass också :)

Tobbe Arnesson sa...

Bauhaus är underligt, tiden går avgjort långsammare där. Även det snabbaste besök visar sig ha tagit en timme när man är ute på parkeringen igen.