söndag, januari 29, 2012

Good enough?

Att göra tillräckligt bra är ibland gott nog.
Sovmorgon till nio och ingen gruppcykling planerad. Egentligen ingenting planerat utöver att kära frun på lördagen hade föreslagit att jag borde ta mig en sväng på söndagen.
Ute var det sol och 6 minusgrader. Fint men kallt. Had evarit skönt med en vinterpromenad i skogen eller bara ligga i soffan och mysa sig igenom förmiddagen med en kanna kaffe + ANNAT.
Vet nog inte varifrån krafterna kom, men helt plötsligt var jag ombytt och klar för nån sorts cykling. Upp på vintercrossen med dubbdäck och rulla iväg mot den vanliga gamla rundan över Bålsta hade jag tänkt.
Underlaget som mötte mig idag var antingen trögrullad asfalt ( ja, det låter märkligt men det kändes lite segt ), eller snöklädd tvättbräda. Som grädde på moset hade jag inte tjongat i mig nån större frukost men har ju lite depåer att knapra av.
Vid Bro ändrade jag riktning mot den vanliga och tog väg 269 från Bro mot korsningen mot Tjusta.
Sen var det gamla vanliga vägen hem över I1. Kanske ingen episk runda på något sätt, men ibland är det ju så när man bara tar sig i kragen och gör det man ska. Ingen långcykling att tala om eftersom jag bara skrapade ihop 72 km, som kändes längre (det gör det så här års), men "Good enough".

2 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Mulligt väder i bakgrunden... Och asfalt under däcken med, lyx!!

Tille sa...

Kanske inte episkt på något sätt men 72 km är ändå typ lika mycket som jag har cyklat sammanlagt de senaste två veckorna...