tisdag, december 27, 2016

Häl och hjul i jul

God fortsättning i stugorna!

Många har hört av sig och undrat över hur det går med hälen, den där onda vänstra hälen som jag kör en del sjukgymnastikövningar med för att komma tillrätta med min "Akilles Tendinitis".
Jotack, jag tejpar den med Kinesiotape och gör dom ordinerade övningarna utan att kunna påstå att det blivit så där jättemycket bättre.
Men det lär tydligen ta tid och jag är inte alltid den mest tålmodige patienten.
Nåväl, det ska väl bli bättre sp småningom så att jag kanske kan börja med lite löpträning igen lagom till det där tunnel loppet jag ska springa nångång i mars.
för övrigt har väl julen passerat i rekordfart och jag har varit trött som fasen hela december och julen var inget undantag. Har väl knappt kommit ut och cyklat nåt speciellt förutom den vanliga pendlingen då förstås. Klämde väl in en klassisk Ådörunda dan före julafton men får väl påstå att den rundan är rätt mycket skönare på sommaren än vid 2 plusgrader och dubbdäck.
Fick väl också tid att damma av crossen några timmar på juldagen och rullade mest grus på järvafältet innan jag som vanligt blev stående vid spisen för att laga mat till den traditionsenliga juldagsmiddagen. det där med att riva av en runda på crossen ibland är ju så roligt även om man är både fet och klen som jag är.
Kul var det iallafall och det gick att köra utan dubbdäck på järvas grusvägar så det hopas jag få tid (eller kunna knycka tid till) snart igen.
Såg att jag hade kvar av friskvårdsbidraget att utnyttja för årets peng så nu ska jag dra iväg och köpa ett simkort, inte sånt där till telefonen utan till en simhall.

Må väl och rock on!


Inga kommentarer: