fredag, april 15, 2011

Med knickers och snickers i Skokloster

Igår fick jag den briljanta ideén att jag borde cykla en sväng.
Vädret skvallrade om att våren var på väg på riktigt nu och det hade varslats om ganska bra värme mitt på dagen-eftermiddagen.
Hade gått upp redan klockan 5 för att baka klart ett Levain bröd, kompletterat med lite ärenden på förmiddagen och kom väl inte iväg förräns runt 12 på dagen, med magen full av ingenting.
Åtminstone inget speciellt sen frukosten vid 8 tiden. Dagen till ära blev det knickers, långärmad tröja, klubbvästen och snygga solbrillorna. Tåhättor på dojorna och en vindjacka i ryggfickan strax bredvid en snickers. Fyllde en flaska med vatten och den andra med high5 4-1 och siktade in mig på Bålsta och rullade iväg på min finaste finräser ( jag har bara en finräser ).
Lite motvind på vägen ut och lite kyligare än jag trott men helt OK och jag hade nog tänkt rätt med både klädval och runda. Tyckte att jag borde köra lite längre än den vanliga rundan och förlängde den via Skokloster för att den skulle ge runt 11-12 mil.


Hela rundan kändes rätt bra, och det var rätt skönt att klämma i sig en macka och lite youghurt innan jag slumrade till 10 minuter i solen på altanen.
Märkligt var att rundan landade på 111 km. Lätt att komma ihåg och lite mer än en trededel av rundan nu på lördag som kommer.

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Härligt Nypan. Jag satt på jobbet och bara längtade ut. Hoppas vädret håller i sig i helgen.
/J

Tille sa...

Så mycket här som jag är avundsjuk på. Men som kompensation fick jag ju njuta av ditt sällskap igår. Och troligen igen imorgon.