lördag, mars 06, 2010

En föraning om våren?

Vintern håller oss cyklister i ett onödigt hårt grepp den här vintern.
Men kanske kanske att det är på väg att släppa lite? Började dagen med att skotta undan en liten yta på altanen, där jag kunde sitta i solen och dricka kaffe. Det är ett vårtecken va?
Hade tänkt trampa trainer under eftermiddagen, men var tvungen att ge mig ut på vägarna eftersom jag misstänkte att solens värme idag faktiskt börjat smälta bort is och snölagret på vägarna.
Planen blev plötsligt att trampa 30 minuter bort, och sen vända, för att sen sätta mig på trainern för ett 4x4 pass.Fram med crossen, ( det var pyspunka på Winterwarriorn ), på med för tunna kläder och för tunna handskar och sen iväg.
Skön känsla att känna asfalt under däcken, även om det är dubbade vinterdäck som knattrar mot vägbanan :-)
Det blev runt en timme uppvärmning utomhus som tänkt.
Verkligheten kom ikapp mig när jag kom hem vilket inneabar att trainerpasset byttes ut mot matlagning till hungriga barn :-)
Jag tror våren är på väg. Vad tror du?

6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Våren är definitivt på gång. Jag var nämligen på Liljevalchs idag. ;)

-Skogling

Haningerox sa...

Här i Barcelona är det vår http://4.bp.blogspot.com/_rvK91YdrpNw/S5LK6GCbo1I/AAAAAAAABd0/c15K5T3Ya0w/s400/nakedcyclist+(1+of+1).jpg

Tille sa...

Så fort det visar sig sol och lite bar asfalt rycker det i cyklistbenen som om man vore en av årets kalvar som vill ut på grönbete.

Det är verkligen hög tid att vintern kapitulerar nu.

Johan Mölleborn sa...

Man börjar nästan bli nervös för den första riktiga räserrundan. Det kommer ryckas och sprättas nåt otroligt. Snart kan man skicka dubbisarna.
/J

Tobbe Arnesson sa...

Torr asfalt har vi haft en tid, den här veckan ser det dessutom ut att bli plusgrader på eftermiddagarna!

mattel sa...

nu börjar även jag längta efter våren. gillar vinter och allt sånt men jag inser att stora kalla snödumpar är slut och då kan värmen komma istället. :)

det var sol imorse, riktigt fint.