söndag, november 18, 2012

Årets bragdmedalj?

Slet väl loss lite tid i lördags för att besöka Sweden Bike Expo på kistamässan. Hade kunnat tillbringa hela dagen där men det var inte riktigt planerat på hemmaplan och fick stanna vid några timmar.
Kul att träffa lite folk och kul att glo lite på kommande säsongs cyklar även om vissa märken lös med sin frånvaro. Tur man inte behöver nåt tänkte jag för mig själv och slog till på två stycken styrlindor för 25:- styck. En grön och en röd som nog kan förgylla eller förfula nån av hojarna.
Mollebjörn var på plats i "blogghörnan" där Sveriges hetaste cyklande bloggare i ålderklassen under 40 år fanns. Vi andra behöver inte sånt där.


 När jag strosade runt där kom jag plötsligt förbi montern där Laholmscyklisterna gjorde PR för divesre lopp. Drog mig till minnes att jag visst hade haft kontakt med Börje från Örebrocyklisterna som skulle ta med sig medaljen från årets 100 milare för avhämtning på plats. Med en snabbhet som en gravid noshörning snodde jag runt på kroppen och visst stod Börje där i hörnet av montern och såg så där glad ut som bara en närkung kan göra. Det var väl för att han kanske fick syn på mig kanske?
Jag fick ett väl emballerat kuvert i handen och kunde sen med viss stolthet konstatera att det inta bara var min första medalj för en 100 milare utan också årets enda medalj eftersom jag floppade på miglian.
Ska man ha en medalj så är väl medaljen för en 100 milare good enough?
När jag kört 100 milaren var jag måttligt sugen på att göra om det. Tänk vad minnet är kort :-)
1 kommentar:

mattel sa...

100mil är ganska långt faktiskt. men ska det hojas så är väl örebrocyklisterna rätt arrangörsklubb. :)

en sån där ska jag nog också skaffa någon dag. tror jag.