tisdag, mars 27, 2012

Punka + ebola = vårtecken

Helgen tillbringades i Borlänge med Fannys klass, eftersom jag som förälder åkte med på deras klassresa.
Dom har kämpat och slitit i 4 år och resultatet blev en helg med äventyrsbad och skidåkning i Romme.
En helt perfekt helg och riktigt roligt att åka med på den resan. Som bonus fick jag klämma lagg också vilket jag de senaste åren inte ägnat så mycket tid till.
Nåväl, måndagen kom som ett brev på posten och inte oväntat eftersom dagen innan var en söndag.
Cyklade till jobbet glad i hågen och trött så in i helskotta.
När det var dags att cykla hem på sena eftermiddagen var däcket tomt på luft.
Tillbringade en stund med att svära och därefter en stund med att byta slang.
Cyklade hem och kände mig dränerad och funderade i vanlig ordning på om det berodde på en lång helg med lite sömn, återgången till sommartid eller om det helt enkelt var en släng av ebola som hade slagit till igen.
Men det är väl tydliga vårtecken misstänker jag. Både punktering, trötthet + ANNAT!
Har förresten unnat mig en ny utväxling på den fina fina Il Pompinon som snart hittar själv de två milen till jobbet och två milen hem.
Klart det skulle vara skönt med växlar ibland, men nu har jag nästan kommit in i nåt läge där jag verkligen drar mig för att ta nån av hojarna med växlar.
 
 
 
 

1 kommentar:

Peter sa...

Hej,

Jag heter Peter Karlsson och är en av deltagarna i Team Rynkeby Stockholm (ett av 17 lag från Sverige och Danmark) som cyklar till Paris i sommar och nu under våren samlar in pengar till Barncancerfonden.

Alla deltagare har själva bidragit med 15 000 kronor för att alla pengar vi samlar in verkligen ska gå till Barncancerfonden.

Hjälp oss gärna genom att berätta om oss på din blogg, och länka gärna till vår insamling som finns på: www.barncancerfonden.se/10956

Länka gärna även till vår Facebook-sida:
www.facebook.com/TeamRynkebyStockholm2012

och blogg:
www.team-rynkeby.se/Blog.aspx?ID=3687

Läs gärna mer om oss här (pdf)
http://extranet.team-rynkeby.se/media/files/Team%20Rynkeby%20-%20PR-presentation_14536.pdf

och på www.team-rynkeby.se

Kort fakta om Team Rynkeby:
Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer.
Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.
Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer.

Tack för att du hjälper oss i kampen mot barncancer!

Hör gärna av dig ifall du har några frågor eller undrar över något annat.

Med vänliga hälsningar
Peter Karlsson
radio-peter@bredband.net