onsdag, augusti 27, 2008

Legalisera spenat?

Det är precis vad Cinelli vill göra.
Läs mer om det på http://www.cinelli.it/EN/spinaci.html
Men i det här fallet, är det inte grönsaken det handlar om, utan dom geniala små "Clip-on" bågarna dom tillverkar, som för långcykling kan avlasta armar och axlar, då dom tillåter dig att vila framåt lite emellanåt.
Själv kom jag över ett par på e-bay, och var liksom tvungen att se om det är nåt att ha. Johan hade en perios mumlat om tempobåge, och eftersom vi mumlar ihop en del, så föll det sig inte bättre än att jag började fundera på nåt liknande.
Eftersom det inte finns regelverk för pendlar cyklar, förutom stiöpolisernas ( vilka jag fullkomligt skiter i ), så hamnade dom regelvidriga Spenatbågarna till en början på Avantin.
Det kanske inte alls blir nåt långvarigt montage. Eller så blir det en uppväckelse. Återstår att se om det här med spenat är en fluga, eller livsstil. Jag kanske blir vegan på gamla dar??

6 kommentarer:

Anonym sa...

Asså, de ser ju dretfula ut. Men en pendlarhoj får se ut precis hur som helst, där finns finns inga stilpoliser. En pendlare ska nästan se ful ut!

Johan Andersson sa...

Ja du Anders, när man blir gammal tar man till alla knep. Se bara på mig som ville vila lite nu och såg till att bicepssenan gick av.

Ärligt talat är dom där nog ganska så smarta och det där med stilpoliser skiter ju vi som är säkra på vår läggning i, eller hur?

Markus F sa...

Det blir säkert skitbra. Men en sak jag har tänkt på är att cykeltyren har utrymmesproblem. På en sån där hoj kan det ju också vara helmulligt med en styrväska, lysen, GPS, ringklocka osv. Nånting måste ju flytta på sig.

Nypan sa...

Hej Markus.
Ringklockan sitter faktiskt på, och lyset får plats ändå. GPS har cyklister klarat sig bra utan hitills, och eftersom jag lär fortsätta på den vägen ¨så behövs igen plats för sånt. Ska testa den på måndag, så får vi se om det var nåt att ha.

Patrik Skolling Möller sa...

Nu är du inte bara supersnabb på din Leader. Även en gammal mtb tjänstgör som fartmuskidunder. :)

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Spenat får man stora underarmar av. Själv köpte jag mig ett par tempobågar. Det sitter på pendlarkinesen och ska testas på måndag. Imorgon blir det finhojarna. :)
/J