måndag, januari 31, 2011

En dag i taget


Så har januari månad avverkats.
Rundade av den med en solorunda förbi Bålsta med smak av både motvind, medvind, asfalt och nåt som likande snöbeklädd tvättbräda. Skrapade ihop strax under 8 mil i ett lugnt tempo.
Skulle ljuga om jag sa att det varit en bra månad. Det har varit piss.
Har saknat jobbet, och saknat känslan av att man gör nånting vettigt på dagarna. När det är svinkallt, snöar och blåser är det liksom inte jättelätt att skutta upp, sätta sig på hojen och cykla omkring ute en hel dag. Hoppas februari månad ger tillfälle till fler dagar när det är uthärdligt att tillbringa hela eller halva dagar i sadeln. Så småningom är det också dags att börja fundera på vad det ska bli av livet rent jobbmässigt. Men det får bli en fundering lite senare.
Positivt är ju att blodtrycket är OK. Mindre positivt är min misstanke om att min njursten inte är ute. Ska ändå till sjukhuset nästa vecka för lite andra prover och kolla en cysta på njuren. Vore ju kanske bra om man samtidigt kunde få möjlighet att röntga igen?

2 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Usch nypan, trist situation!

Hoppas att de ljusare dagarna iaf göra att det känns lite bättre? Men det viktigaste är ju att du kommer tillbaks och mår bra. Sen får du väl ta tag i jobbdelen.

Hoppas att njuren fixar sig, farsan har haft njursten i en evighet till och från och det verkar ju inte vara någon höjdare.

Med hopp om en bra vår för dig!!

Traveller sa...

Det blir nog bättre i takt med vårens ankomst. Hoppas allt går bra med njurstenen och cystan.

/Nils