fredag, maj 14, 2010

En helg i lugn takt

Det blir en helg i lugn takt, med minimalt med cykling.
Hade såklart vilja köra 40 milaren på lördag också, men är hemma hela helgen då frun är i Tyskland och besöker Mimmi. Körde förvisso en 9 mils runda med Mollebjörn igår, men det får väl räknas som nån sorts "mjuka-upp-lederna" tur.
Sitter just nu och sippar på En Leffe Radieuse, som kom med från resan till paradiset i höstas. Funkar bra en lördagskväll, när Olle 8 år sitter och hejar på Indiana Jones på TV:n.
I rätt glas givetvis. Har ju annars varit med om rätt hemska händelser med just Leffe glas.
Som en paradox till fruns glada resa till Mimmi i Tyskland, är syrran på väg ner till vår far i Tyskland, som nog inte har långt kvar att leva. Sist jag pratade med honom, för två veckor sedan, lät det inte nåt vidare. I går hade han blivit riktigt dålig, såpass att syrran bestämde sig för att åka ner till honom.
Hoppas hon hann fram.

5 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Surt med farsan. Eftersom det verkar oundvikligt så hoppas jag att det går snabbt och smärtfritt.

Leffe radieuse är riktigt fin. Vår runda var också fin. De sitter rätt bra de där 3-timmarsrundorna. Man hinner precis bli hungrig när man kommer hem. Inte helt mosad i kroppen heller så man orkar dricka öl och ljuga en stund också.
/J

Nypan sa...

Ja, man vill ju inte riskera att självantända på en varm altan. Att brinna upp pga uttorkning är min värsta mardröm. Tur att vi brukar förhindra sånt ;-)

Tille sa...

Trist det där med pappa.

Trist att du inte kunde följa med i på 40-milaren, men det kommer fler rundor och en bra öl och umgänge med familjen kan ibland var en nog så bra.

derfirk sa...

Hej Cykelmannen! :)

Välkommen till Sundsvall Classics, Sveriges kanske roligaste motionslopp på cykel.
Välj 73, 104 eller 187 km. Motionsloppet är till för alla och Du väljer själv Din sträcka efter just Dina förutsättningar. Gammal som ung, motionär som elit - Alla är välkomna.

Sundsvall Classics tar Dig med på en fantastisk resa genom den unika terrängen vårt landskap har att erbjuda. Loppet blir ett folkligt arrangemang med målgång mitt i Sundsvalls Gatufest. På plats i målområdet finns leverantörer, cykelbutiker och specialister. Naturligtvis kommer Du att hitta mat (ingår i startavgiften), underhållning liksom alla andra spännande och roliga aktiviteter Gatufesten har att erbjuda. Vi kör den 10 juli."

Titta in på hemsidan www.sundsvallclassics.com som vi uppdtarerar med mer info eftersom.

MVH Fredrik Olsson Sundsvall Classics

Patrik Skolling Möller sa...

Så farsgubben är sjuk. Trist. :(