tisdag, april 27, 2010

KBCK Tåget


Sitter just nu på tåget på väg ner till Göteborg.
Ska jobba på kontoret där i två dagar, och samtidigt besöka kära syster. I och med detta så blir det ingen cykling på 3 dagar.
Kanske är det en optimal upppladdning inför lördagens 30-milare, eller så är det inte det. Det lär visa sig. Kanske att jag trampar till och från jobbet på fredag. En helt vanlig pendling vore skönt som uppladdning.
Det som vore väldigt skoj på riktigt, skulle vara om vi får till en härlig sammansvetsad grupp, med KBCK gänget, som likt ett snyggt blått tåg borrar sig fram genom roslagen.
Vi är ju tillräckligt många som ska köra, och om alla bestämmer sig för att vi ska köra tillsammans, så kan det bli skojsigt värre.
KBCK tåget på 1:a maj. Ej att förväxla med de övriga 1:a maj tågen.

4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Jag lägger min röst på ett KBCK-tåg. Det skulle vara snyggt.

Tille sa...

Det vore toppen med ett KBCK, men det kommer alltid någon pigg jävel och sprätta i backarna och på skyltspurterna och sedan blir det något slags TGV på platten. Det enda som brukar gå bra är nedförsbackarna.

Men hoppas verkligen. Det vore riktigt trevligt.

P.S. Under 40, Toni!

Tobbe Arnesson sa...

Choo-choo!

Vic sa...

Ett snyggt KBCK-tåg vore trevligt, men eftersom Toni kommer kommer det inte att bli "lagom" fart: http://happymtb.org/forum/read.php/1/1225079/1396368#msg-1396368