onsdag, februari 17, 2010

The road ahead

Just nu känns den här bilden ganska långt borta. Men det kanske är i just såna stunder man ska plocka fram sina inre favoritbilder, för att orka igenom den här årstiden. Om man gillar att cykla så pass mycket att det blivit en stor del av ens liv och person, är den här vintern ett extra hårt straff. Vanliga vintrar har vi mest slask, och kanske kyla i nån vecka. Den här vintern bjuder på snö, snö, snö, kyla, kyla, kyla och snömodd. Glömde jag nämna att cykelbanorna består av av isiga spår?
Men våren kommer väl så småningom. Den brukar göra det.
I år blir det förhoppningsvis ett antal "Brevetlopp". ( läs mer om skillnaderna på klubbkompisen Mollebjörns eminenta blogg )
Har siktet inställt på att köra mellan sex och åtta stycken brevetlopp. Sen blir det två veckor på mallis med familjen, och cykeln få följa med.
Sommaren avslutas i italien där jag ska ge mig på "1001 miglia", ett lopp som antingen kommer få mig att vilja cykla mer, eller mindre ( typ aldrig mer :-)
Så vägen ligger rätt utstakad framför mig, kan man säga, även om den just nu är svår att identifiera under snö och istäcket.
Hur ser din väg ut i år?

5 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Jag börjar min väg med en heldag med dig och brorsan imorgon.
/J

Tobbe Arnesson sa...

Välkomna till hur jag har det varje vinter...

Mikael Carlsson sa...

Hej Nypan!
Hörde att du gjort ett bra resultat på testet hos Mattias. Det känns väl gott med tanke på det program du har framför dig. Själv så ska jag köra breveerna 20-30-40 och hoppas även 60. Segling och familj får ta plats i år med tanke på vad som står på programmet i augusti 2011. Sedan blir det Vättern plus några andra motionslopp. Ska också satsa lite på tempo. 3 mil på 45 minuter skulle vara kul. Har ett par minuter att plocka där.

Nypan sa...

Hej Micke,
Ja, jag vet inte vad jag ska säga om resultatet, eftersom det var första gången. Men jag får väl vara nöjd med resultatet, och se hur det kan förändras över året. Men i år ska jag hålla mig hel, och satsa på att ha kul på breveterna. Hoppas vi ses till nåt lopp under året.

Markus Lindholm sa...

Vi kommer att ses på en del breveter, fikarundor och i klubblokalen under året. Mitt största mål och också det svåraste är att arbeta betydligt mindre.

Mer ledighet är viktigt för de flesta mål i livet. Det är bara att kämpa på i väntan på torra vägar och medvind!