tisdag, januari 20, 2009

Halvnittio!

Januari flyter på i en just nu ganska snabb takt, vilket jag är tacksam för. Det är en skitmånad för övrigt nämligen, med taskigt väder, tjocka magen, trötta benen osv.
Dessutom har två st i familjen det dåliga omdömet att fylla år i januari, och dessutom före lön :-o
Jag har en vit månad nu, och det går bra. Bättre än väntat faktiskt även om jag ibland drömmer om en kall veteöl. I början av februari, typ den 1/2, lär jag sakta låta en Weihenstephaner smeka min strupe. Har cyklat som vanligt, dvs till och från jobbet och nån extrarunda vid tid.

Har också klämt in en 22 milare när vi avverkade Tour de Oetzi #2. Johan har skrivit om det, så det behöver inte jag göra. Det var en skön bensträckare, även om 22 mil med dubbdäck utan att få avsluta med en kall Belpils inte är riktigt enligt min filosofi. Har inte kört så mycket trainer som jag velat eftersom tiden inte räcker till för allt. Februari hägrar, och efter februari kommer förhoppningsvis ljuset tillbaka. Med lite tur så är det inte för avlägset att sticka ut tidiga mornar på 25 mm däck, och höra ljudet av min egen andning när jag i jakten på vårformen forcerar dalkarlsbacken på storkakan ;-)

Olle som är sex år gammal lite drygt, är nästan halvtolv kan man säga. Det är mycket det.
Själv är jag nästan halvnittio. Det är väldigt mycket det.

5 kommentarer:

Tobbe Arnesson sa...

Med det resonemanget menar du alltså att du är 89½? :)

Nypan sa...

Hmmm. Kom på det själv. Ska nog redigera lite.
/N

Helena sa...

hihi det där var ju ett litet annat sätt att tänka ålder, min sambo är allstå halvt 70 år!:)
Trevlig blogg, brukar kika in med jämna mellanrum!

Johan Mölleborn sa...

Ja när är januari slut? Börjar tröttna på den nu faktiskt. Längtar som en galning efter våren. Halvnittio är väl ingen fara. Du har ju pensionen att se fram emot. :)
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Jo du. Dygnets 24 timar ihop med familjens behov gör att det blir mindre cykling än man önskar. Speciellt nu när det är mörkt. Det är läxläsning och middagslagning. :o

Men nu är det i alla fall så pass ljust att man slipper ha Dinotten tänd på morgonen. :)

-Lilla farbrorn