söndag, maj 27, 2007

Solen skiner, vilken skithelg!

Har inte cyklat en meter på hela helgen.
Jag kommer att gå til måndag med en oerhört stor känsla av otillfredsställelse över den här skithelgen. Jag har lövsta runt hörnet, järva fältet på behörigt avstånd, asfalt i alla väderstreck, cykelcrossar, carbonräsers, heldämpade XC svetto hojar och hardtails. Och trots det, inte en meter. Jag har varit kors och tvärs, och ingenstans.
Förste man som på jobbet imorgon vågar fråga "hur helgen varit", kommer få en svart blick till mötes. Trevlig helg - in your dreams :-(

Förresten så ska det regna imorron.

9 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Ja, man e ju riktigt glad att långturen över härliga stigar och fält bort genom Hellasskogarna och sörmlandsleden bort till Alby gård gjordes i gassande sol och inte idag... Det var så varmt att vi stannade till vid en liten källa och fyllde på vattnet. Sen vid Alby gård drack vi kaffe och pratade och skrattade... Det var en riktigt bra helg denna helg.. ;o)

Johan Mölleborn sa...

Jag hade också en bra cykelhelg. Föst körde jag Energitrampet på lördan, sen söp jag ner mig på sangria. På söndan tog en espresso på altanen och gjorde cykeln redo för nästa helg. Sen låg jag på soffan med Cefar på benen och kollade på Girot.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Och jag cyklade en liten kortis (mellan tvättstugerenoveringen och födelsedagskalasen) körde 20 km brommaplan t.o.r. Snitt drygt 32.
Skönt ! Det var 23grader varmt. Min favvotemperatur. Jag hade kortärmat.

//Skogling

Johan Andersson sa...

Glömde att berätta att vi grillade med föräldragruppen (helnördigt, jag vet) igår och då slank det ner ett par röda Chimay, som sagt en helbra helg!!

Johan Mölleborn sa...

Ja just det. I fredags smällde jag i mig en flaska Cancannon Syrah. Jättegott tillsammans med lite ost. Sen somnade jag i soffan.
/J

Johan Andersson sa...

Inväntar replik från nypan...

Nypan sa...

Jag kom på precis på att vinet jag drack i helgen, smakade skit. Men jag fick i mig några fin-öl, som smakade sämre än dom brukar tack vare humöret. Jag har spenderat 1300:- på sonens examenskostym, och 800:- på att avliva en lam kanin som vägrade att självdö. Jag har torkat av damm från Cinellin som bara står där och väntar på att få köras fort och långt. Jag har precis läst 6 st kommentarer om massa fåniga grejer som ni gjort i helgen. Man måste våga ha så tråkigt att man hatar en helg. Nästa helg måste jag cykla tills jag spyr.

Johan Andersson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Johan Andersson sa...

Fy fan vad veckan har börjat bra! Brevet från försäkringsbolaget ligger hemma, ramen ligger hos pedalogerna tillsammans med den nya framväxeln. I morgon ska jag olla ramen samtidigt som jag monterar över allt från min NRS.

Jag hoppas verkligen att du får många härliga timmar i sadeln i helgen som kommer Anders!!