måndag, mars 20, 2017

Den rundan som blir av

är den bästa rundan ibland....

"Hur var det på mallis" frågar ju folka hela tiden eftersom jag inte skrivit en rad om det.
Jotack, det var bra, jättebra till och med, så därför sparar jag lite av det till en annan gång för att inte plåga läsare med bilder och text om sol och värme när man fortfarande sitter med långkalsonger och dubbdäck.
Igår blev det för första gången sen jag kom hem en runda som iaf var längre än till och från jobbet även om det bara var en kortis ut till Ådö. Hade fullt upp på dagen med allt som hör till radhus med begynnande vår och fick inte ändan ur vagnen förrän vid fyratiden på eftermiddagen.
Solen sänkte sig lagom tills jag var hemma vid kommungränsen igen och sista biten slog jag på lamporna och funderade över varför det var kallt om armarna.
Väl inne i stugvärmen slog jag ett getöga på termometern och konstaterade att dagens 8-10 grader nu hade gått ner till mer krispiga 0 grader. Unnade mig ett varmt bad och tyckte väl själv att jag hunnit med mycket under dagen. Jag tycker ofta att jag cyklar för lite och borde hunnit mer, men med dålig planering, dåligt samvete för allt som inte blir gjort hemma och ett liv som tack och lov innehåller så mycket mer än att bara veva runt ett par pedaler, får jag vara nöjd med dom rundorna som ändå blir av.
Ny vecka nya tag!




Inga kommentarer: