måndag, januari 11, 2016

Ibland går det sisådär

Så var det måndag och blötsnön ramlade ner med en föraning om att den här dagen skulle det inte bli för lätt att ta sig fram med cykel som färdmedel.
Vad gör väl det tänkte jag för mig själv när jag satt i morgonrock vid köksbordet, slurpade på kaffet och funderade på om ddet inte skulle vara gott med en till rostad smörgås.
Jag har ju precis bytt drivlina på min vintercykel för KAOZ dagar, min Avanti hammer med långa skärmar, feta dubbdäck och allt man behöver för en sån här dag.
Att det rasslade en del och att kedjan släppte på klingorna var inget jag brydde mig om förrän efter några kilometer då jag insåg att det inte kommer funka så bra att a sig hela vägen till jobbet med en kedja som släpper hela tiden.
Jo, jag borde nog ha bytt ut framklingorna för länge sedan och Ja, det är originalklingorna som fortfarande sitter på.
Fick vända hem igen och gå en stor del av sträckan.
Men det gick ju utmärkt att ringa in på första mötet hemifrån och sen åkte hojen in i bilen för transport till Alviks Cykel som ska ge den lite kärlek (eller iaf nya klingor/nytt vevparti) och jag fortsatte sen till jobbet.
Bra början på veckan och nu kan det bara bli bättre :-)

Bilden har inte ett dugg med dagen att göra utan kommer ifrån restaurangen vid weihenstephan som jag besökte i slutet av september. Det var jättetrevligt :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, jag heter Mia och jobbar på Sejdelshoppen.se som säljer ölglas och bartillbehör.
Har lite tankar kring ett glassamarbete, skulle du kunna mejla mig på mia@sejdelshoppen.se?
//Mia