måndag, december 08, 2014

Måste passa på

Imorgon ska jag in på en operation för först gången i livet.
Inget jag längtar efter men bra att få det undanstökat och gärna nu före jul eftersom jag kanske inte lär vilja sitta och nöta på en sadel närmaste veckorna och då är det ju bättre att göra det nu än i vår.
Nåväl, har väl försökt att pressa in lite cykling så gott det går och det nya gymmet vi går på är en höjdare. Dom kör virtuella spinningpass vilket innebär att dom har pass som körs hela tiden och visas uppå på en stor skärm. Inte speciellt stor spinningsal men det spelar mindre roll eftersom det just nu inte är så många som hänger där.
Vi brukar försöka sitta av ett par timmar åt gången och på frågan om det ger nåt så är väl svaret; Ja, det ger precis så mycket som du själv ger.
Favoritpassen är 60 minuter berg, 75 minuter med intervaller eller 90 minuter berg.
Det finns ett par karameller till som på schemat verkar lovande men som jag ej hunnit testa av ännu.
Lördagen bjöd annars på årets kanske sista utomhusrunda utan dubbdäck, Nu verkar kylan krypa på sakta men säkert. Ingen långrunda men 7 mil är bättre än att sitta av den tiden i soffan.
Passade på att köra in min nya Bontrager jacka som jag köpte på Alviks cykel i veckan, men den är så bra att jag får skriva om den separat tror jag.
Söndagen fick då bli ett besök på gymmet med två timmar spinning och lite benstyrka.
Körde sen ett lunchpass idag och rundade av dagen med ett 90 minuters bergspass.
Nu är jag färdig för bingen och redo för att möta farbror doktorn och hans skalpell imorgon.
Godnatt.Inga kommentarer: