söndag, maj 11, 2014

Tillbakablick och motivationsbrist

Satt och funderade på den där mallisveckan och hur man sen kraschlandar i verkligheten.
Summerat så blev det c:a 90 mil under veckan vilket får sägas vara helt OK eftersom två av dagarna var i princip cykelfria.
Det blev två ganska lugna rundor dagarna efter loppet och det var rätt skönt att ägna sig åt lite lugn och fin kompiscykling med långa fikapauser och bara koppla av.
Nästa år gör jag nog samma resa igen och samma tid då det passade mig ganska bra att komma ner några dagar före loppet.
Väl hemma så var det bara pang på verkligheten igen med jobb och familjeliv och med ett väder som varit allt annat än charmigt. Kallt som faen och en del regn har väl gjort det mesta för att klippa ner motivationen till anklarna. Ett krånglande knä och en överbelastad höftmuskel har väl också bidragit till att jag känner mig tio år äldre än jag är just nu.
Men det ger sig säkert med dagarna som går och förhoppningsvis blir det väl lite varmare snart också så att lusten till lite kvällsrundor infinner sig.

Pa amb oli på torget i Petra

Mopsen Torsten var på besök. Också lite omotiverad och trött.4 kommentarer:

Unknown sa...

Du kör väl på fredag?
Tur du stod över Skandis, de första milen gjorde ont i själen, regn, regn, regn, kallt, kallt, kallt....sen ordnade det upp sig men som en kille i klungan sa. -Snart läge för en fejkpunka eller sparka av en eker för det här är fan inte kul!

//A

Nypan sa...

Jag kör på fredag. Lugn tur genom natten får det bli och man kommer få kämpa för att hålla sig vaken på förmiddagen :-)
Fats jag hade gärna kört Skandisloppet då jag har en liten faiblesse för skitväder. Men det helt OK att sitta i soffan och vila en helg också.

Bjorre sa...

Torsten ser ut att behöva en kram,vill du oxå ha en?

Nypan sa...

Ja tack.