söndag, januari 12, 2014

Istället för årssummering

PR avdelningen hörde av sig och ville ha ett möte för att se hur jag hade tänkt ta mig an uppgiften med att skriva en års summering för 2013 för alla läsare av bloggen.
Jag rynkade väl lite på pannan eftersom jag inte bara var osäker på vad jag skulle skriva utan ännu mer för att minnet på äldre dar börjar bli sämre. Vad har jag egentligen gjort under det senaste året och vad kan vara kul att läsa om?
PR chefen ringde upp och hade väl lite bättre minne än mig.
PR=Pr avdelningen
CM=Cykelmannen, jag alltså.

PR- Du kan väl skriva nåt om att KBCK arrangerade en 20 milsbrevet redan i januari som du körde?
CM-Nja, inte är väl det nåt att skriva om även om det var kul att så många dök upp redan så tidigt på året för att frysa om fötterna när man harvar runt i 20 mil på dubbdäck.
Nja, det är nog inte mycket att skriva om egentligen tänkte jag medans jag funderade över bilden på mig själv från Shell macken i Bålsta från den rundan.


PR-OK. Men Mallorca resan då, den kan du väl skriva om och det där med mallirca 312 loppet.
CM-Men ge dig tänkte jag först, eftersom jag faktiskt inte körde långa loppet utan bara 167 km versionen. Visst var det jobbigt ändå, nog tyckte jag att dte gick bra, visst var det skitväder men visst var jag nöjd efteråt. Men jag ramlade ju efter målgång och skrapade knät. Sånt vill man ju inte skriva om tänkte jag tyst för mig själv. Såklart man hade kunnat skriva nåt om den resan och att jag och Johan ändå fick till några bra rundor efteråt, men jag vetefasen om det är nåt att läsa om.
PR-Men bröllopet då! Skriv om Johan och Lindas bröllop vetja!
CM-Jag himlade med ögonen och tänkte att det här minsann inte ska vara en blogg om bröllop, kärlek och romantiska bröllop även om jag tyckte det var en av årets höjdpunkter att få äran att vara toastmaster och hålla ihop delar av festen. Men nej, det där ämnet får andra blogga om. 


PR-Bjorres runda i roslagen då! Det verkar ju ha varit en sån där perfekt dag när många var med och allt var så där skojsigt! Skriv om det!
CM-Hmmm. Du har en poäng där tänkte jag. Det var ju faktiskt en av årest bästa cykeldagar med bra cykling och avslutning i sann Bjorre anda med både kött och vin.
Det var ju precis dagarna efter att jag hade blivit så där rejält getingstucken att jag fick besöka sjukhuset.
Men hur bra den rundan än var så var det ju egentligen Bjorres runda och det skulle kännas fel om jag skrev om den tänkte jag medans jag petade mig i näsan och drömde mig tillbaka till roslagen.


PR-Västkusten då? Du kan ju skriva nåt om västkusten och om cyklingen därnere!
CM-Jo, det skulle jag kunna göra förstås. Kanske nånting om dom fina vägarna jag hittade och den fina och backiga rundan i trakterna av Lygnern. Men jag var ju faktiskt på semester då och hade med mig cykeln. Nja, det blir inte heller nåt speciellt att skriva om tror jag.


PR-Jag har det! Du kan ju skriva om hur befriande det var att inte ha nåt tvång på att köra något speciellt i år och att du uppskattade dom där fina solorundorna på hemmaplan!?
CM-Äääh. Skit ner dig. Det var ju förstås rätt skönt att cykla lite snyggt och otvunget i år, men vem vill läsa om sånt? Pajas.

PR-Nån MTB runda kanske?
CM-Ja, det vore ju verkligen nåt att skriva om eftersom jag åtminstone körde typ två rundor på hela året varav den ena var i kanske en timme.Det vore verkligen nåt att skriva om i en årskavalkad- NOT!


Fantasin började tryta nu när PR människan helt plötsligt ropade CRUX!
PR-Skriv att du bytte din crossram och skaffade en CRUX ram! Det är sånt som folk vill läsa om.
CM-Är du galen ropade jag snabbt tillbaka. Då kan ju läsarna få för sig att jag ska börja cykla CX! Jag harvar ju bara omkring på grusvägarna ute på järvafältet med den när lusten faller på. Visst är det en kul cykel, visst är jag nöjd med den och visst är det roligt. Men inte tänker jag skriva om det heller.

PR-Det där med diskbråcket kan säkert intressera någon eller åtminstone kanske det finns nån därute som kan tycka lite synd om dig mumlade PR, nu med lågt hopp om att jag skulle nappa på det.
CM-Ja, det är verkligen vad jag vill att folk ska få läsa! Kanske en intressant artikel om magnetröntgen? Kanske nånting om hur det kul det är med rehabträning på mornarna och känslan när ålderskrämporna börjar bli en naturlig del av vardagen.
Glöm glöm glöm. Det blir inget av det heller. Det här är ingen rehab blogg, än så länge.

PR-Du är ju helt omöjlig att jobba med! Det finns ju ingenting du kan skriva om tycker du. Ska du ha en årskavalkad eller nån årssummering så får du väl ändå sätta ner foten och skriva om nåt.
Nu har du ju fått en massa uppslag du kan skriva om.
CM- Du, jag har en bättre idé! Jag sätter ner foten här och säger helt enkelt att det inte blir nån årssummering. Om jag hade skrivit en så hade nån eller några av dina uppslag varit bra att ta med, men nu har liksom orken gått ur mig så det blir ingen alls.
Jag återkommer väl kanske med nåt kul om året 2014 istället när lusten faller på.
Men tack ändå för ett ett fint 2013, även om det inte var värt att skriva så mycket om.
Nu ska jag ner i källaren och träna en stund, Jag har ett 2014 att ta hand om.


7 kommentarer:

Hopyard sa...

ord o inga visor.. så ska de djävlarna tas!!! Öl då??
Du har väl druckit någon god malt??

Nypan sa...

Javisst fasen. Öl har jag ju druckit förstås och det kanske jag kunde ha skrivit om? Det får bli nästa gång.

Bjorre sa...

I år är året då vi kör fler bra rundor än nånsin, och kött och öl efter förstås! Så det så!! Längtar!

Bjorre sa...

I år är året då vi kör fler bra rundor än nånsin, och kött och öl efter förstås! Så det så!! Längtar!

Nypan sa...

Bjorre. Bra att du skriver det två gånger så att man förstår att du menar det.
Bra
Bra

Bjorre sa...

Bra!

Bjorre sa...

Bra!