torsdag, november 04, 2010

Tillbakablick 2010 #1

Förra veckan var det "Randonné avslutning" med medaljutdelning och information om nästa års breveter mm.
När man kört alla ordinarie distanser, ( 20, 30, 40 och 60 mil ), har man berättigande till Super randonörd medaljen också.
Eftersom jag i år körde en hel serie och med en extra 30 milare, hade jag beställt medaljer för dessa.
Och på nåt sätt känns det lite fint att titta på dom. Och när man tittar på dom kan man samtidigt fundera lite över vad som olika loppen innehöll i form av upplevelser, väder och vänner.

Det här året blev inte vad jag hade tänkt mig. Men jag tar nya tag inför 2011 och har i alla fall medaljerna som nån sorts bevis på att jag cyklat i år, om jag nu skulle förtränga det.


4 kommentarer:

Anonym sa...

jag har bara två av dessa, och jag har då definitivt nåt att se fram emot 2011.

har du nåt tips hur jag ska få med tanten på Randonörslopp?

Nypan sa...

Du kan nog se fram emot många helger nästa år. Verkade ju vara ett bra schema bara i stockholm. Men ta också chansen att åka nån brevet från annan ort som omväxling.
Ingen aning om hur du får med tjejen. Min fru cyklar inte. Hon passar våra barn när jag cyklar. Men börja med en 20 milare tillsammans i lagom takt som passar bägge.
/N

Anonym sa...

Cykla gör hon ju, hon kan cykla ifrån mig utan problem, veteran-sm tävlerska som hon är. Men hon föredrar turer på 8-10 mil.

Problemet är att få henne att cykla mer än 10 mil åt gången.

Tille sa...

Att man på ett år som "inte blev som man tänkt sig" drar ihop en hel serie tyder på att man är rätt seriös cyklist trots allt.